Blonde d'Aquitaine

Vleesgroothandel Haarlem

Specialist in verkoop van exclusief Frans rund, kalfs en lamsvlees.

Ook voor wild en gevogelte uw Horeca Slagerij!

Producten

Het aanbod van producten is zeer gevarieerd en daardoor kan Blonde d' Aquitaine inspelen op een brede vraag voor de verschillende segmenten in de horeca. Niet alleen de toprestaurants maar alle denkbare varianten...

Wagyu

Sedert enkele jaren mag het Japanse Wagyu vlees, ook wel "Kobe" style beef genoemd, zich in een stijgende belangstelling verheugen. Nu verkrijgbaar bij Blonde d'Aquitaine in Haarlem!

Wild en gevogelte

Een verleidelijk aanbod van verse import uit onder andere Frankrijk en Nieuw-Zeeland. Het assortiment verandert ieder seizoen een beetje, maar is telkens voorzien van ruim voldoende verscheidenheid ...

Kwaliteitsvlees

Naast de verplichte certificeringen hanteert Blonde d'Aquitaine als vleesgroothandel zelf ook een intern kwaliteitsbeleid waarin wij beide kwaliteitskenmerken opnieuw met de grootste zorgvuldigheid waarborgen.

Blonde d'Aquitaine -
Vleesgroothandel Haarlem

Na ruim 25 jaar ervaring in het slagersvak starte Erdem Tuncer in 2005 een ambachtelijke slagerij in Haarlem. Dankzij de aantoonbare kwaliteit en stiptheid mocht Erdem z'n specialiteiten al snel leveren aan bekende hotels en restaurants in Amsterdam, Haarlem, Bentveld en Utrecht. De traditionele, ambachtelijke aanpak in combinatie met vakkundig personeel en de efficiënte werkwijze, zorgde voor een gestaag groeiende klantenkring. Inmiddels is de kwaliteit die wij leveren bekend onder de naam "Blonde d'Aquitaine".

Het professioneel selecteren, bewerken en distribueren van vlees beschouwen wij ook als een specialisme die wij tot op het bot beheersen. Blonde d'Aquitaine levert niet alleen de beste restaurants van Nederland maar ook aan vele andere horecabedrijven die kiezen voor eerlijke en smaakvolle producten.